Autóztatás, fogadással fűszerezve

2015.08.27 23:56

A North Racing versenyzőjének, Erdélyi Györgynek mozgalmasan telt a nyár utolsó hónapja, szinte minden hétvégén volt program. De az augusztus nem a Rally2-es bajnokság két futamát jellemezte, hanem az autóztatás és szórakozás.

Augusztus első hétvégéjén, Gyuri a Göd-Újtelep focipályáján az ÚjHáz Centrum támogatásával megrendezett Bócsa fesztiválon vett részt, ahol is a tombolanyeremények egyike az örömautóztatás volt. Stílusosan egy taxi táblát dobott fel versenyautó tetejére, mellyel a 10 szerencsés nyertest a közeli homokbányánál autóztatott az 1.3-as Suzuki Swifttel. Mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtott.

A következő hétvégén párjával, Linszter Erikával FRT futamon indult. De ez alkalommal megfűszerezve egy kis fogadással, a Lacházi 500-al. Ennek keretében több barátjával küzdöttek a másodpercekért, mint Szalai Lászlóval, Dredán Györggyel, Fodor Krisztiánnal, Kovács Istvánnal és Szőke Győzővel. Az 1.3-as Suzuki ellenfelei között volt BMW, Lada, és Ford is, melyek erősebb gépek, nagyobb motorral, mégis irigylésre méltón kevéssel maradt el a Suzuki társaihoz képest. Igaz a baráti fogadást tekintve az első háromba nem sikerült bekerülnie, de az FRT H/2-es kategóriájának ezüstjét hazavitte.

Ezt követően ismét egy támogatói felkérésnek eleget téve utazott másodmagával Pápára, ahol is a Fuky Csoki 20. évfordulójának alkalmából megrendezett céges rendezvényen vett részt. Egész nap hajtotta a Suzukit és szinte minden dolgozót megautóztatott egy kb.1,5 hosszú murvás szakaszon. Növényi Norbi kísérte el, aki folyamatosan segítette a dolgozók bekötését a versenyautóba. Igaz egy fárasztó, de annál jobb hangulatban telt nap volt ez számukra.

Köszönet a támogatásért:

Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása

Art Deko Line Kft. – A szín vonala

Formula – Autósportmagazin

Ωmega Transz Kft.

Olajszer-Tech Kft.

Hauser – Kerékpár Magyarország

Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat!

PRINT Profi

KZ Invest Kft.

North Racing

Kovács Daru Kft.

Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt

IEJ Zrt. – Így élj jobban

Fuky csoki

Top Car Prémium Autókozmetika

www.sfemkovacs-lakatos.hu

www.fodoraukcio.hu

P92 RDI Kft.

 

Lakati Anett

Tel.:06-30-610-68-32

E-mail: lnettike@hotmail.com