Hárman betörjük a szörnyet

2015.09.10 00:01

Livewire Team Rallye versenyzője Ferjáncz András, akit általában Mitsubishi EVO IX –es versenyautó pilótájaként láthatunk, egy tőle szokatlan járműben méretteti meg magát barátaival együtt a III. Lada és BMW találkozó és Rally show-n, melynek a kecskeméti Latyak Ring ad otthont. A csapat mentális frissességéről a LiveWire Energy rágócukor és energia ital gondoskodik.

 

Hogy jött az ötlet, hogy Kecskeméten indulj?

 

Kedves barátomnak és egyben a versenyeimen a logisztikáért felelős fiatalembernek (Köpcinek) volt az a kósza ötlete, hogy üljük meg hárman a Zsiguliját a Latyak Ringi dzsemborin. Berényi Laci, Köpci és én leszünk a pilóták.

 

Mit lehet tudni az autóról?

 

Azt, hogy egy szörnyeteg. :-) Kocka Lada kasztni, alsó WRC pedálsor és R32-es Golf motor. És furán lehet kapcsolni az egyest, mert valahol, lent az ötödik helyén van... :-)

 

Mentél már hasonló technikával?

 

Életemben nem. Beülök szombaton és hajrá.

 

Mit vársz a rendezvénytől?

 

Mindig színvonalasak ezek a Latyak által rendezett hétvégék. Hogy mit is várok? Rengeteg nevetést, finom pörköltet és egy szemernyi komolyságot sem. :-)

 

Következő hétvégén a tököli rallyedzés keretein belül teszteled a Mitsubishi. Hogyan áll most a felkészítése?

 

Igen, itt már komolyra fordul a történetünk. Az autó szombat reggelre lesz készen, teljesen feldekorozott állapotban. Apróbb alkatrész ellátási problémáink voltak, de minden megoldódik időben. Köszönet a segítségért Friedmann Zsoltinak, Szaszának, Kutyának, Köpcinek, Lacinak a Livewire Energynek és mindenkinek, aki támogatott.

 

Amint látni lehetett, te is részt vettél a műhelymunkában. Mit szólt ehhez a szervizcsapat?

 

Nézd, a srácok, akik az én szervizcsapatom, ők a barátaim is, szeretek velük lenni, szeretek velük együtt dolgozni. Én csináltam a bajt, kötelességem ott segíteni, ahol csak tudok.

Köszönöm a riportot és jó szórakozást kívánok!

Partnereink:

Vitex Plus s.r.o., LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGIs.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Brucker Plusz Bt., Hankook Tyres, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft.,TS Handel Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft.

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.: 06-30-505-20-89

E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu