Talán az első maradt ki...

2015.09.11 00:06

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Farkas Roland és Kovács Tibor az idei évet tekintve minden MARB Északi régiós versenyen részt vesz, legyen szó akár a keleti, akár a nyugati csoportról! A most hétvégi megmérettetés, Márianosztra-Kóspallag szakasz újdonságot nem tartogat a számukra a pályát tekintve, hiszen a legelső itt megrendezett sprint volt az, ahol még nézőként voltak kint, a további alkalmakkor már rajthoz álltak.

Történt valami a piros kereklámpással az utolsó verseny óta?

Igen, végre megkapta a várva várt új motort!

Mit lehet tudni erről a motorról?

Aki tudta milyen volt benne, annak nem sok újdonsággal szolgálhat, igazat megvallva kicsit jobb képességű, de ugyanúgy 1.6-os, dupla karburátoros, így nem várunk csodát tőle. Annyit szeretnénk, hogy motorprobléma miatt ne kelljen a versenyt abbahagyni, természetesen kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz, de nagy meglepetésre nem számítunk.

Idei évben minden versenyen indultatok, hogy álltok a ponttáblázatban?

A keleti régiót tekintve kicsit jobban, hiszen ott minden versenyen végigmentünk, ugye a nyugati csoportban jó néhány ponttól elestünk a Mátra miatt, viszont ettől eltekintve 3.-4. hely körül mozgunk a Lada kupát nézve biztosan, mindkét csoportban, illetve a IV. kategóriában is egészen jól állunk.

Mit vártok ettől a versenytől?

Kicsit javítsuk a már említett Mátrát, szeretnénk minél jobb eredményt elérni, hogy a nyugati csoportban is több pontunk lehessen, hiszen közeled az év vége, és már csak egy verseny lesz ebben a csoportban, novemberben.

Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégére!

Köszönet a támogatásért:

This Point Informatika, Koblász Norbert Gumiszervíz, napelemek.org., Szervizcsapatunk

Speed Rally Team Sajtófőnök: Lakati Anett

Tel.: +36 30 610-6832

E-mail: lnettike@hotmail.com