Tökéletes volt, amíg tartott…

2015.09.17 00:18

 

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Tergulicza János és Hényel Ágoston a hétvégén a MARB Északi régió Nyugati csoportjának 4. futamán, a Márianosztra Rallyn vett részt. Annak ellenére, hogy nem volt hosszú a pálya, annál izgalmasabb volt.

Hogy tetszett a verseny? Ez volt az első MARB futamod?

Igen, nagyon tetszett a verseny, a szervezés és a pálya is. Ameddig tartott tökéletes volt, sikerült abszolút időt autóznunk, aminek nagyon örülök, sőt emellett látványban sem volt hiány.

Mi történt veletek pontosan a 4. gyorson?

Egy sebességfokozattal nagyobbat választottunk a kanyarban, mint kellett volna, és körzőzés közben kicsúszott a hátulja, ami berántotta az elejét és sajnos már nem tudtunk kijönni, és az autót ért sérülések miatt abba kellett hagynunk a versenyt. Viszont a nézők őrjöngtek, ami nagyon jó érzés volt.

Milyen kár keletkezett a Mitsubishin?

A kárról csak annyit tudnék mondani, hogy nem látványos, de annál jelentősebb anyagi károk keletkeztek az autón.

Mi a terv az év hátralevő részére?

Kilátásba helyeztünk 2015. évre még 3 három versenyt, a Mecsek Rallye-t, a Mikulás Rallye-t és természetesen az év végi záróeseményt a Szilveszter Rallye-t. Remélem minden úgy alakul, hogy az említett versenyeken el tudunk indulni.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért:

Széchenyi Pálmaház, MASTERKOOL Deltavia Kft., Polyter-Mix Kft., Triform-Neon Kft., My Gelato, Kasza Bőrműhely, www.legjobbkocsma.hu, Evocool,

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett

Tel.: +36 30 610-6832

E-mail: lnettike@hotmail.com