Visszaszokni a Mitsubishi üteméhez

2015.09.12 00:09

Maxx Race Team – Márianosztra Rally 2015

Órai Balázs – Órai-Tallér Zsuzska, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

 

Órai Balázs és felesége, Órai-Tallér Zsuzska egy igen nagy eséssel fejezte be a júliusi Veszprém Rallyet. Azóta nem is tudtak versenyautóban ülni, hiszen a Mitsubishi Lancer Evo IX R4 rendbe hozásához elég sok időre volt szükség. A hétvégi, márianosztrai rallysprint futamon azonban visszatérnek, hogy újra felvegyék a ritmust, és eddzenek az októberi Mecsek Rallyera.

 

Órai Balázs: A Mitsubishi a veszprémi esésünk után csak most lett kész, ezért ki kellett hagynunk az augusztusi Baranya Kupát és Kassa Rallyet. Nem szerettünk volna olyan sok időt kihagyni két megmérettetés között, ezért döntöttünk úgy, hogy egy sprintfutamon is elindulunk, hogy ne essünk ki a ritmusból. A programunkba a szeptember 12-13-ai Márianosztra Rally fért bele, ami nem mellesleg a lakóhelyünktől, Pilisvörösvártól sincs messze.

Habár közel van hozzánk a futam helyszíne, még nem volt alkalmam rajthoz állni ezen a rendezvényen – civilben azonban már jártam a szakaszon. A feleségemmel, Zsuzskával az a célunk, hogy egy jót autókázzunk és visszaszokjak a kocsi üteméhez a veszprémi esés után. Így remélhetőleg az októberi Mecsek Rallyen már nem fog tükröződni a teljesítményemen a júliusi esésünk.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Alkohol Trade, Benyó Autószerviz, Börcsök Trafic, Deák Hűtő, Dolce Dream Kft., Dr. Ember Alex, Dream Light Theatre Bt., Express Log Trans, King Work Trio Szöv., Makói Pro Sanitas, Netcargo Kft., Prometik Kft., Regionális Vidékfejlesztési Szoc. Szöv.,

Sabina 2000, Sztár Motel Balassagyarmat, Tried Logistic, Villforgó Bt., Zöld Élet Szoc. Szöv., BM-KOMP Kft., Bolyki Terra Kft., Dynamic út Kft., Heves Cleaning Kft., Honor Trans Sped Kft., Maxx Transport Szállitmányozó Bt., Unifilter Szűréstechnika, Auktor Bonus Kft., Bakony Techn-95 Kft., BS tel., Bulath,

Confector Kft., DM KER., Dt Pluss, EUBYNOR-WEST Zrt., Garden Trade Kft., Hartmann Építész Kft, Hegymegi Zsolt, Hungarobiomed Kft., Hedex Hungary Kft., Macicsek és Társa Kft., North Force Hungary, Petrovics Csaba, Promax Cargo Kft., Truszka Kft., Várkert 97 Kft., HDDE Magyarország Kft.

Euroll Hungária Budapest, IBS Consulting, Prospero, Scönherz, Absolut Hostess, Confidenza, Efftech Kft., Euroaszfalt építő és szolgáltató Kft., PI-AT Metál Kft., Autogroup, Grand Ács Kft., Kovács Autóalkatrész Szeged, MR Reisen Kft., Oriol, Partner Autóalkatrész Piac Ruvielle, Türk-Műanyag Bt., Biotech Nutrition, Well Done Kft., Lanzs Kft. Kenőanyag Nagyker.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: sajto.maxxraceteam@gmail.com; web: www.maxxraceteam.hu